Deelnemers info

Hieronder staan een aantal punten die belangrijk zijn voor de deelnemers

 1. Parkeren is gratis.
 2. Alle deelnemers worden verzocht naar de administratie te gaan; ook als U een eigen transponder heeft.
 3. De administratie is geopend vanaf 16:45. Eerder worden geen transponders uitgegeven.
 4. De administratie is te vinden in de fitnessruimte naast restaurant “De Doorloper”. Ga bij binnenkomst van het ijssportcentrum door de poortjes, rechtdoor via de klapdeuren langs de ijshockeybaan. Daar vindt U de fitnessruimte. De route zal worden aangegeven.
 5. Het restaurant “De Doorloper” is open tot 02:00. Deze is vanaf de ijsbaan te bereiken via de doorgang midden in de tribunes. In het restaurant zijn warme en koude dranken, friet en snacks verkrijgbaar.
 6. Er zijn huurkluisjes beschikbaar onderaan de jurytoren (50 eurocent-munt) maar het aantal kluisjes is beperkt, neem dus zo min mogelijk waardevolle spullen mee.
 7. U kunt een verzoeknummer aanvragen aan de DJ via onze website (link) om uzelf misschien wat extra te ondersteunen. Dit kan vooraf of met uw smartphone in de pauzes van de schaatsnacht (niet op de ijsbaan).
 8. Als U klaar bent met schaatsen kunt U uw medaille afhalen bij de administratie (in de fitnessruimte naast De Doorloper).
 9. Tevens dient de gehuurde transponder weer ingeleverd te worden bij de administratie. Let op, de verhuurder van de transponders (MyLaps) rekent 100 Euro voor elk niet ingeleverde transponder. Deze kosten zullen we dus verhalen op de persoon die de transponder niet inlevert.
 10. De lijst met de toegewezen transpondernummers komt in de week van de schaatsnacht op de site (hier). We zullen deze lijst zoveel mogelijk up-to-date houden, maar houd rekening met enige vertraging. Voor de mensen met een eigen transponder, controleer voor de zekerheid of het goede nummer achter je naam staat.
 11. Tijdens de schaatsnacht is het niet mogelijk schaatsen te huren.
 12. Tot aan de eerste dweil om half zeven, rijden alleen de kinderen, de 150km0 en 200km0. Op het middengedeelte de Kleine Tocht (60 minuten) en de beide Minitochten op de buitenkant van de baan.
 13. Houd er rekening mee, dat de temperatuur kan tegenvallen en neem extra kleding mee. Er zijn kleedkamers met douches beschikbaar (ingang achter de jurytoren).
 14. De positie van de transponder staat in dit plaatje