Toeschouwers info

Hieronder staan een aantal punten die belangrijk zijn voor de toeschouwers

  1. Parkeren is gratis. Voor reis- en parkeerinformatie zie hier.
  2. Toeschouwers hoeven geen entree te betalen. Ze kunnen na binnenkomst van het ijssportcentrum doorlopen naar de 400m ijsbaan.
  3. Het restaurant “De Doorloper” is open tot 02:00. Deze is vanaf de ijsbaan te bereiken via de doorgang midden in de tribunes. In het restaurant zijn warme en koude dranken, friet en snacks verkrijgbaar.
  4. Wilt u de voortgang van een deelnemer volgen: er staan beeldschermen naast de baan. Ook is het mogelijk om een rondje te lopen aan de buitenkant van de ijsbaan.
  5. Voor toeschouwers met een smartphone of tablet: u kunt de voortgang van de deelnemers volgen via links in de lijst met de toegewezen transpondernummers. We zullen deze lijst de komende tijd zoveel mogelijk up-to-date houden, maar houd rekening met enige vertraging.
  6. U kunt een verzoeknummer aanvragen aan de DJ via onze website (link) om de deelnemer extra te ondersteunen. Dit kan vooraf maar ook tijdens de schaatsnacht.
  7. De ijsbaan heeft gratis WiFi hoewel die niet op de baan maar wel in de buurt van Rono Sports en rond de tribunes bereik heeft.