Apps

Naast beeldschermen langs de ijsbaan is de tussenstand ook via onze App te volgen. De ijsbaan heeft gratis WiFi, hoewel die niet op de baan maar wel in de buurt van Rono Sports en rond de tribunes bereik heeft.


VinkSite RondenTeller voor MyLaps transponders

RondenTellerIcon

Met deze app kan het totaal aantal gereden ronden en afstand bekeken worden. De app geeft de actuele stand van een specifieke deelnemer en geeft de voortgang weer met betrekking tot het doel: de afstand die is opgegeven bij inschrijving. Geen login nodig. Gebruikt zeer weinig dataverkeer. Kijk voor meer informatie op vinksite.com, waar ook nog enkele andere apps staan.

Wanneer je op het icoontje klikt, kom je in de app terecht. Door vervolgens je eigen transpondernummer in het bovenste veld in te vullen (Transponder id), krijg je het overzicht van het aantal rondes dat in de laatste sessie is afgelegd. Alle deelnemers die zich van tevoren hebben ingeschreven, krijgen een mail met hun transpondernummer, en een directe link naar hun eigen overzicht. Zij kunnen dan direct zien hoeveel rondes is afgelegd.

Belangrijk voor de veiligheid: Bellen of op de telefoon kijken tijdens het schaatsen is niet toegestaan! Ga even rustig van de baan om deze gegevens te raadplegen.

Nog wat technische gegevens:
Als u een eigen transponder heeft dan moeten de settings in uw MyLaps account niet op “privé” staan, want dan kan de RondenTeller app niet bij uw MyLaps rondetijden.
De VinkSite apps draaien op smartphones, tablets, laptops of PC’s. Dus op Apple iOS, Google Android, Microsoft Windows, Linuxen met browsers Chrome, Safari, Firefox, InternetExplorer.
Om snel toegang tot de VinksSite apps te hebben op smartphone of tablet voeg de app toe aan je beginscherm:
•  Android Chrome of Firefox: via menu en dan “Add to Homescreen”
•  Apple iOS Safari: via “share button” en dan “Add to Homescreen”
•  Windows 8 Internet Explorer: via “App bar” en “Pin to Start”
•  Anders: meestal via “Menu” en “Add/Pin to Homescreen”