Edities

1De 7e Schaatsnacht van Eindhoven succesvol verlopen

De schaatsnacht 2015 is succesvol verlopen en had een goede opkomst. Veel vermoeide maar ook blije gezichten. Temperaturen bij start rond de 13 graden dalende tot 6 graden in de nacht. Het ijs werd perfect geprepareerd maar vlak voor de dweilpauzes werd het schaatsen wel wat zwaarder. Toch zijn er fantastische resultaten geboekt!

Voor de eindstand, raadpleeg de volgende pagina’s

De foto’s zijn te zien via de Promo Pagina


De 7e Schaatsnacht van Eindhoven

We houden een traditie in stand! Op zondag 27 december 2015 wordt alweer de 7e Schaatsnacht van Eindhoven georganiseerd. Zoals ieder jaar kunnen op deze schaatstoertocht afstanden afgelegd worden van 25, 50, 75, 100, 150 tot en met de Elfstedenafstand van 200 km. Met ongeveer 400 deelnemers is dit de grootste toertocht op kunstijs ter wereld. Voor de één een unieke gelegenheid om te proeven van de sfeer tijdens een schaatstocht, terwijl het voor de ander een ideale gelegenheid is om zich voor te bereiden op de Weissensee of misschien zelfs de echte Tocht der Tochten. Reserveer de datum dus alvast in je agenda.

Klik op de menubalk bovenin voor meer info, het schema van de nacht, om in te schrijven, informatie over de organisatie en promotie materiaal


(If you wish more information but have difficulties understanding Dutch, please send a mail to the organisation)

Als u op de hoogte wil blijven van de voortgang, stuur dan een mail naar info@schaatsnachtvaneindhoven.nl


De 6e Schaatsnacht is ten einde

De schaatsnacht 2014 eindigde dit jaar om 04:05, met een temperatuur van -2. Onverwacht een winterse editie. Zelfs iets te winters, want door de grote hoeveelheid sneeuw hebben vele mensen besloten om toch maar thuis te blijven

Voor de eindstand, raadpleeg de volgende pagina’s

De foto’s zijn te zien op de Promo Pagina’s


De Schaatsnacht van Eindhoven, ‘s werelds  grootste toertocht op kunstijs met ± 500 deelnemers. Deze vindt plaats op 3e kerstdag. Afstanden van 25km tot 200km. Voor de jeugd 60 minuten met chip of 15/30 minuten tocht voor de allerkleinsten. Klik op de menubalk bovenin voor meer info, het schema van de nacht, om in te schrijven, informatie over de organisatie en promotie materiaal.


(If you want information and you cannot read Dutch, send a  mail to the organisation)

Als u op de hoogte wil blijven van de voortgang, stuur dan een mail naar info@schaatsnachtvaneindhoven.nl


De 5e Schaatsnacht is ten einde.

De eerste filmpjes en foto’s zijn beschikbaar. Kijk de komende tijd voor updates

Voor de eindstand, raadpleeg de volgende pagina’s